Neem contact op
HOBART NORGE
Gamle Drammensvei 120A
1363 HØVIK
(+47) 67 10 98 00
Veiviser
Kantoor & Service
Kontakt oss
Produktsammenlikning
Sammenlikne produkter nå


Sammenlikningstabell
HOBART

Vår visjon - å vaske uten vann

Å vaske uten vann høres umulig ut - men er det virkelig det? Man må alltid ha en visjon. Mange av produktene som i dag forenkler våre liv er kommet ut av umulige ideer fra visjonære personer. Uten visjoner ville det ikke kommet fremgang, dette gjelder også våre oppvaskmaskiner. Før lanseringen av PREMAX-serien i 2007 var en 50 % reduksjon av vannforbruket i en båndtunneloppvaskmaskin sett som utenkelig - i dag er det en realitet. Denne fremgangen motiverer oss til stadig å sette høyere mål - enda høyere enn andre anser å være mulig. Fram til nå har vi ikke funnet noen måte for våre oppvaskmaskiner å vaske uten vann - men det betyr ikke at det er umulig. 

FOKUS - INNOVASJON - ØKONOMI - MILJØ

Innovasjon kombinert med forretningstenkende og bærekraftig produksjon skaper fremgang: intensiv grunnforskning, konsekvent videreutvikling samt stadige nye vurderinger av de oppnådde resultater har gjort oss til både markeds- og teknikkleder. Vårt mål er stadig å forbedre våre innovative produkter. Etter lanseringen av PREMAX introduserte vi mer enn 30 innovative produkter til markedet. Alle med et felles mål: Å skape merverdi for våre kunder. Vårt globale nettverk består av mer enn 300 forsknings- og utviklingsingeniører, samt et markedsføringsteam som identifiserer våre kunders krav og behov rundt i hele verden.     

BEKJEMP KARBONDIOKSID MED ECO-POWER

 

HOBARTs klimaprogram CO2NSEQUENT består av en mengde enkelttiltak som fokuserer på bedre miljø. Disse tiltakene vektlegges både i fabrikken, i innkjøpsprosesser og i spesifikke prosjekter. I produksjonen av alle HOBART-produkter anvendes kun fornybar energi. 

Certificate ECO-power

top