Neem contact op
HOBART NORGE
Gamle Drammensvei 120A
1363 HØVIK
(+47) 67 10 98 00
Veiviser
Kantoor & Service
Kontakt oss
Produktsammenlikning
Sammenlikne produkter nå


Sammenlikningstabell
HOBART

Skip og offshore

Et velsmurt team!

På skipet ditt lover du gjestene dine god mat og uforglemmelige opplevelser. Selvfølgelig kommer du til å holde dette løftet. Med et perfekt koordinert team som jobber i kulissene. Hvert besetningsmedlem må levere – kjøkkenpersonalet får også hjelp fra HOBART-teknologien.  

Sist men ikke minst så sørger en HOBART servicetekniker for vedlikeholdet – uansett hvor du bestemmer deg for å ankre opp. 

scroll down

HOBART Global Marine Division

Vi er et erfarent globalt team av eksperter innen salg, teknologi og service av marint oppvaskutstyr til skip og offshore-installasjoner. 

Vi har erfaring med å håndtere næringsmiddelutstyr om bord. I dag bruker 4 av 5 cruiseskip HOBART oppvaskmaskinløsninger. 

Vi finner den beste løsningen og tilbyr både utstyr og rådgivning. 

HOBART Global Marine, en del av ITW Food Equipment Group, spesialiserer seg på teknologi og produksjon av høykvalitets oppvasksystemer, avfallsteknologi, matberedning og matlagingsutstyr for det kommersielle kjøkken. 

HOBART Global Marine oppfyller markedets spesifikke krav og har etablert et globalt servicenettverk som tilbyr kundeorienterte løsninger og en marinespesifikk produktlinje som oppfyller USPH-standarder. 

Kontakt oss gjerne så kan vi fortelle mer! 

Referanser
top