Neem contact op
HOBART NORGE
Gamle Drammensvei 120A
1363 HØVIK
(+47) 67 10 98 00
Veiviser
Kantoor & Service
Kontakt oss
Produktsammenlikning
Sammenlikne produkter nå


Sammenlikningstabell
HOBART

Nettverk

Fremme samarbeid – skape fremtiden:

Vi vil fortsette å reformere kjøkkenet, optimere prosesser samt forbedre standarder i et nært samarbeid med profesjonelle foreninger og organisasjoner.

 

BFSN

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, BFSN, er bransjeforeningen for produsenter og importører av apparater, utrustning og innredning til storkjøkken i Norge. BFSN er også bransjeorganisasjon for forhandlere innen disse produktområder samt for firma som på annen måte er vesentlig tilknyttet bransjen. Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av leveranser i Norge.

View website

 

FCSI Nordic

I oktober 2012 ble den ideelle foreningen FCSI Nordic stiftet. Foranledningen til etableringen av FCSI Nordic er at medlemmene i den tidligere SKBF (Storkökskonsulternas branschförening) ønsket å bli en del av den internasjonale foreningen FCSI (Foodservice Consultants Society International).  SKBF har opphørt og de fleste medlemmene er med i FCSI Nordic hvor også norske storkjøkkenkonsulenter kan være (og enkelte er) medlem. Leverandører av utstyr til storkjøkkenbransjen i Norden kan være støttemedlemmer i FCSI Nordic, og Hobart Skandinavia er medlem.

View website

 

top