Neem contact op
HOBART NORGE
Gamle Drammensvei 120A
1363 HØVIK
(+47) 67 10 98 00
Veiviser
Kantoor & Service
Kontakt oss
Produktsammenlikning
Sammenlikne produkter nå


Sammenlikningstabell
HOBART

Hobart lanserer verdens første TWO-LEVEL-WASHER!


Offenburg – “Noen ganger gir ikke dobbel mening. Noen ganger gjør det”. Dette er Hobarts slagord ved promoteringen av sin nyeste oppfinnelse: Verdens første Two-Level Washer. Den nyutviklede og innovasjonsledende oppvaskmaskinen for kommersielt oppvaskutstyr har to vaskekamre. Dette betyr at den har kapasitet til dobbelt oppvaskmengde. En annen fordel med TWO-LEVEL-WASHER er dens kompakte design som ikke tar mer plass på kjøkkenet enn en konvensjonell oppvaskmaskin. 

Manfred Kohler, visepresident for salg og produksjon i HOBART GmbH, sier at denne unike vaskeløsningen har et stort potensiale for å avlaste kjøkkenpersonalet takket være den økte kapasiteten. “I høysesongen er alltid kjøkkenet veldig opptatt og oppvasken må vaskes fort for å kunne gjenbrukes raskt. Her kan vår TWO-LEVEL-WASHER virkelig gjøre en stor forskjell ettersom den kan vaske dobbel mengde oppvask på same tid. Dette er en stor lettelse for de ansatte” 

Maksimal fleksibilitet: vaske ulike typer oppvask på samme tid.
Om det er tallerkener, kaffekopper eller GN-brett: Hobarts TWO-LEVEL-WASHER øker ikke bare volumet, men også fleksibiliteten når det gjelder ulke typer oppvask. 
For eksempel: mens tallerkener blir vasket I det øvre vaskekammeret er det fortsatt plass til kjeler, gryter, bestikk eller salatboller i kammeret under. Kjøkkenpersonalet sparer masse tid og har ulike typer oppvask klare for bruk når de trenger det. 

Plassbesparende vaskeorganisering: egnet og funksjonell for hvert kjøkken
Inntørkede matrester på bestikk og kjøkkenutstyr er et av de mest utfordrende oppgavene. For å få bort dette må man vanligvis bruke manuell forbehandling i en stor kum, noe det sjeldent er plass til på små kjøkken. Vår nye TWO-LEVEL-WASHER imponerer ikke bare med dens kompakte design, men også variasjonen I vaskeprogram. “Samtidig som kopper og tallerkener blir vasket I det øverste kammeret kan kraftig tilsmusset oppvask som gryter eller bestikk vaskes I det nederste kammeret med det spesialtilpassede grovoppvaskprogrammet.” forklarer Kohler. Takket være den utvidede vasketiden er bløtgjøringen integrert I vaskeprosessen, sier visepresidenten. Forbehandling av oppvasken er derfor ikke lenger nødvendig. Det kan vaskes opptil tre kurver I det øverste vaskekammeret på samme tid. 

HOBART WASHSMART-APP: Nøkkelfunksjoner på et øyeblikk
Med den nye WASHSMART-appen får du et omfattende overblikk over statusen til din TWO-LEVEL WASHER tilgjengelig på et øyeblikk. Appen informerer blant annet brukeren om forfallsdatoer for vedlikehold i god tid samt driftskostnader og forbruk av kjemi. Basert på denne infoen kan brukeren unngå ventetid og bestille forbruksvarer direkte I appen. Det er også mulig å kontakte Hobart Kundeservice eller en godkjent servicepartner direkte. WASHSMART gir dessuten illustrerte instruksjoner slik at brukeren kan feilsøke mindre feil selv. 

Delen
HOBART KONTAKT
Gamle Drammensvei 120A
1363 HØVIK
(+47) 67 10 98 00
Kontakt os
top