Modeller - PREMAX underbenk oppvaskmaskiner

Premium underbenkoppvaskmaskin
Produktkode: FP-B

Den er rask, pålitelig, enkel å betjene og å vedlikeholde. Den kan benyttes med en eller to kurver i høyden. 

VISIOTRONIC  kontrollpanel med berøringsskjerm viser temperaturer og driftsinformasjon i klartekst på norsk eller et annet valgfritt språk. En knapp for alle de vanligste funksjonene.

Med et vannforbruk på kun 1,0 liter/kurv og et tankvolum på 10,6 liter er driftskostnader og miljøpåvirkning svært lave uten at det av den grunn påvirker oppvaskresultatet negativt. Maskinen tar både 50x50 cm oppvaskkurver og liggende GN 1/1 kantiner. Innlastingshøyden er hele 425 mm.

 

FP er dessuten utrustet med Vapostop² - kondensering av dampen i vaskerkammeret samt en effektiv tørking av vaskegodset. Med Vapostop² unngår man at damp kommer ut i rommet når døren åpnes. Dette innebærer at maskinen kan plasseres i åpne rom uten punktavsug over maskinen. Vapostop² hjelper også til med å gjenvinne varmeenergi til oppvaskmaskinen.

PREMAX
maskinen har et eco-program med dampskylling av oppvaskgodset som redusetrer vannforbruket til rekorlave 1,0 liter/kurv samt flere spesialprogram for blant annet bestikk.

 

Fullt utrustet med blant annet tømme- og skyllepumper, tilbakestrømningsvern (air gap). Innebygget doseringsutrustning for flytende oppvask- og tørremiddel.

 

 

TILBEHØR TIL HOBART UNDERBENKOPPVASKMASKINER


OSMOSEFILTER
Ved oppvask med "vanlig" kranvann kan det over tid bygges opp belegg av kalk og andre mineraler på oppvaskgodset. Det er til og med vanlig med flekker etter oppvask- og tørremiddel på glassene.

INNSATS FOR DOBLE OPPVASKKURVER

OPPVASKKURVER I ET STORT UTVALG

HYGIENETABLETTER

UNDERSTELL 435 MM HØYT MED FRONTDØRFor tekniske data klikk på "download" ved siden av for å laste ned en brosjyre.

Vi forbeholder oss retten å endre spesifikasjoner uten foregående kunngjøring!

 

Avtale
Tilbud
Brosjyre  

Hobart Norge