Modeller - Premax hetteoppvaskmaskiner  

 

AUP
En meget avansert og kraftig normal- og grovoppvaskmaskin med doble vaskepumper og Rotor-X oppvaskarmer som klarer grovoppvasken i mindre kjøkkener både raskt og effektivt.

VISIOTRONIC meldingsskjerm viser temperaturer og driftsinformasjon i klartekst på norsk. 7 oppvaskprogram, automatiske rengjørings- og hygieneprogram samt isolert hette er standard. USB-port for nedlasting av HACCP-data.

Maskinen vasker inntil 70 kurver normalt skitten oppvask/time, men rommer også liggende 1/1 GN kantiner. Med det lengre oppvaskprogrammet klarer den selv den mere krevende delen av kjøkkenets grovoppvask. Rotor-X oppvasksystem har 4 vaskearmer både oppe og nede samt et høyttrykksprogram for grovoppvask hvor den ekstra pumpen kobles inn for å øke vasketrykket. Ved normaloppvask brukes kun den ene vaskepumpen på 1,1 kW.

Med 40 liters tankvolum, vannforbruk på 1,4 liter/kurv med Eco-program og Genius-X² systemet som minsker behovet for å skifte vaskevann, er dette en miljøvennlig maskin med meget lave driftskostnader.

Dessuten har AUP en innebygget forvaskfunksjon - ASR - som vesentlig reduserer behovet for manuell forspyling, sparer vann samt minimerer vannustskifting. Matrester pumpes direkte ut av oppvaskmaskinen til en separat silkurv som kan tømmes under drift. Dette hindrer tilsmussing av oppvaskvannet, maskinens innside og avløpssystemet. Matrestene kan tømmes i matavfallet og gjennvinnes.

ASR er standard for alle PREMAX hetteoppvaskmaskiner.

Fullt utstyrt med bl.a. tømme- og skylletrykkspumper, innebygget doseringsutstyr for flytande oppvask- og tørremiddel.

 

AUPL
Som AUP, men en maskin med plass til bredere vaskegods med innlastingshøyde 54 cm.
I denne maskinen kan man vaske 60x40x40 cm "SCAN" kasser, 1/1 GN bakker og kantiner, bakeplater opp til 60x50 cm og 60x50 cm oppvaskkurver. Med et kortprogram på 62 sekunder og doble oppvaskpumper for grovoppvask er dette en meget kraftfull maskin som passer i et kjøkken med stor arbeidsbelastning liten plass.

 

TILBEHØR TIL HOBART HETTEOPPVASKMASKINER

VAPOSTOP
Med HOBARTs unike Vapostop-funksjon kondenseres dampen i maskinen før hetten åpnes. Behovet for ventilasjonshette med punktavsug over maskinen reduseres eller bortfaller helt. Vapostop bygges inn i maskinen og tar altså ingen ekstra plass og krever ingen ekstra el- eller vanntilkoblinger. Oppvaskgods som ikke har konkave overflater tørker i maskinen under kondeseringsfasen og kan stables direkte etter oppvask.

AUTOMATISK HETTELØFT

OPPVASKKURVER

HYGIENETABLETTER

INN- og UTMATINGSBENKER


For tekniske data klikk på "nedlasting" ved siden av for å laste ned et produktblad eller en brosjyre eller gå til siden "dokumentasjon" for å finne og laste ned de dokumentene du søker.

Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten foregående varsel!

 

 

Hobart Norge