Modeller - Profi hetteoppvaskmaskiner
 

AM
En pålitelig hettemaskin som passer til de fleste vanlige oppvaskformål.
VISIOTRONIC meldingsskjerm viser temperaturer og driftsinformasjon i klartekst på norsk. En knapp for alle de vanligaste funksjonene.
3 oppvaskprogram, automatisk rengjørings- og hygieneprogram er standard. USB-port for nedlasting av HACCP-data.

Maskinen vasker opp till 60 kurver med normalt skitten oppvask/time, men rommer også liggende 1/1 GN kantiner.

Med 23 liters tankvolum, konstant vannforbruk på 2,5 liter/kurv er dette en miljøvennlig maskin med lave driftskostnader.

Fullt utrustede maskiner med bl.a. tømme- og skylletrykkspumper, innebygget doseringsutstyr for flytende opppvask- og tørremiddel.

AMX
En pålitelig og kraftfull hettemaskin som passer til nær sagt alle bruksområder. VISIOTRONIC meldingsskjerm viser temperaturer og driftsinformasjon i klartekst på norsk. 5 oppvaskprogram, automatisk rengjørings - og hygieneprogram samt isolert hette er standard. USB-port for nedlasting av HACCP-data.

Maskinen vasker inntil 60 kurver normalt skitten oppvask/time, men rommer også liggende 1/1 GN kantiner. Med det lengre oppvaskprogrammet klarer den til og med det meste av det mindre kjøkkenets grovoppvask.

Med 23 liters tankvolum, konstant vannforbruk på 2,0 liter/kurv og Genius-X² systemet som minsker behovet for utskifting av vann, er dette en miljøvennlig maskin med meget lave driftskostnader.

Fullt utrustede maskiner med bl.a. tømme- og skylletrykkspumper, innebygget doseringsutstyr for flytende opppvask- og tørremiddel.

 

 

AMXHL
Som AMX men med automatisk hetteløft.

AMXR
Som AMX, men denne maskinen er utstyrt med varmegjenvinning fra avløpsvannet, hvilket sparer både miljø og energi.

Energibesparingen er ca. 70W / oppvasksyklus, hvilket gir en normalrestaurant* en besparing på ca. 5000 kr/år.

* Vasker 20 kurver/time, 10 timer /dag, 300 dager / år.
(Strømpris 1,20 kr/kWt)

TILBEHØR TIL HOBART HETTEOPPVASKMASKINER

VAPOSTOP
Med HOBARTs unika Vapostop-funktion kondenseras ångan i maskinen innan maskinen åpnes. Behovet av ventilationskåpa med forcerad ventilation reduceras eller elimineras helt. Vapostop byggs in i maskinen og tar alltså inget ekstra plass og krever ingen ekstra el- eller vanntilkoblinger. Oppvaskgods som ikke har konkave overflater tørker i maskinen under kondenseringsfasen og kan stables direkte etter oppvask.

OPPVASKKURVER

HYGIENETABLETTER

INN- og UTMATINGSBENKER


 For tekniske data klikk på "nedlasting" ved siden av for å laste ned et produktblad eller en brosjyre eller gå til siden "dokumentasjon" for å finne og laste ned de dokumentene du søker.

Vi forbeholder oss retten til å endre spesifikasjoner uten foregående varsel!

Hobart Norge