Osmotisk vannrensing
 

Ved oppvask med "vanlig" kranvann kan det over tid bygges opp belegg av kalk og andre mineraler på oppvaskgodset. Det er til og med vanlig med flekker etter oppvask- og tørremiddel på glassene.

Dette gjør det nødvendig med manuell polering av glass og bestikk, en tidskrevende, dyrt og nå også unødig arbeid. Med osmotiskt renset vann nøyaktig innstilt dosering av oppvask- og tørremiddel kommer glassene skinnende rene og uten flekker ut av oppvaskmaskinen.

Med omvendt osmose passerer vannet gjennom en membran der alt som er større en et vannmolekyl filtreres bort. Med andre ord til og med bakterier, parasitter og stort sett alle andre forurensninger.

Hobart har to forskjellige filtre, RO-I som er innebygget i glassoppvaskmaskinen og RO-S som kan plasseres ved siden av maskinen eller utenfor oppvaskrommet om man ønsker det.

RO-S har stor kapasitet - 280 liter/time og kan også anvendes for å for eksempel forsyne ismaskinen med osmotiskt renset vann, noe som gir klar og gjennomsiktig is med helt nøytral smak.

RO-S kan kobles til alle Hobart oppvaskmaskiner, også tunnel og båndoppvaskmaskiner.

 
 
 

Hobart Norge