Radisson Blu Park hotel Oslo vasker opp med Hobart 16-10-2014

Radisson Blu Park hotel Oslo vasker opp med Hobart

Referanse: Radisson Blu Park Hotel Oslo
Kontaktperson: Teknisk sjef Hans Petter Raknerud


Hotellet skiftet i mai 2013 ut sin eksisterende Hobart CR-SA tunnelmaskin som da hadde vært i drift i godt over 10 år. Den nye maskinen er en Hobart CN-L-A-A med ASR (Automatic Soil Remover) i forvasksonen og en DS tørkesone. Maskinen er også utstyrt med Hobarts varmepumpe Climate-Pro for å gi maksimal varmegjenvinningseffekt og forbedre klimaet i oppvaskavdelingen. ASR funksjonen pumper kontinuerlig ut matrester fra forvasktanken. I kombinasjon med en L forvask og to vaskesoner er manuell forspyling da ikke nødvendig.

Teknisk sjef Hans Petter Raknerud påpeker at det viktigste ved valg av leverandør av den nye tunnel- oppvaskmaskinen var god serviceoppfølging og god driftsøkonomi. Hotellet har et langvarig kundeforhold med Hobart og har erfaring med betydningen av å få rask og kyndig hjelp når de trenger det. «Prisen på Hobart produktene er jo ikke markedets laveste» sier Raknerud, «men rask service og god tilgjengelighet på reservedeler slik at vi unngår vesentlig driftsstans har en stor verdi».
«Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at investeringen i de nye Hobart maskinene betaler seg på mange måter», avslutter Raknerud. «Hobart innfrir hva de lover.»
Hobart Norge