Nyheter

Tunnelmaskiner generasjon 2017

Tunnelmaskiner generasjon 2017 (13-11-2017)

Hobart lanserer nya tunnelmaskiner generasjon 2017

les mer
Oppvaskmaskin for institusjoner og postkjøkkener

Oppvaskmaskin for institusjoner og postkjøkkener (20-02-2017)

CARE oppvaskmaskin er utviklet spesielt for bruk innen pleie- og omsorgssektoren. Maskinen har vaskeprogrammer spesielt utviklet for disse segmenter inklusive et program med termisk desinfeksjon og en tørke-/kondenseringsfunksjon.

les mer
Hette oppvaskmaskiner generasjon 2015

Hette oppvaskmaskiner generasjon 2015 (07-01-2015)

Hobart presenterer en ny serie hette oppvaskmaskiner generasjon 2015. Du kan velge mellom de to utførelsene PROFI og PREMAX.

les mer
Radisson Blu Park hotel Oslo vasker opp med Hobart

Radisson Blu Park hotel Oslo vasker opp med Hobart (16-10-2014)

Radisson Blu Park hotel Oslo vasker opp med Hobart
«Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at investeringen i de nye Hobart maskinene betaler seg på mange måter», sier Raknerud. «Hobart innfrir hva de lover.»
Teknisk sjef Hans Petter Raknerud påpeker at det viktigste ved valg av leverandør av den nye tunnel- oppvaskmaskinen var god serviceoppfølging og god driftsøkonomi. Hotellet har et langvarig kundeforhold med Hobart og har erfaring med betydningen av å få rask og kyndig hjelp når de trenger det. «Prisen på Hobart produktene er jo ikke markedets laveste» sier Raknerud.

les mer
PROFI CN og PREMAX CP TUNNELOPPVASKMASKINER

PROFI CN og PREMAX CP TUNNELOPPVASKMASKINER (24-09-2014)

Hobart PROFI CN og PREMAX CP TUNNELOPPVASKMASKINER

Hobart tunneloppvaskmaskiner produseres i tre forskjellige utførelser, CS, PROFI CN og PREMAX CP.

PROFI CN serien er våre standardoppvaskmaskiner som kjennetegnes av lave driftskostnader, stor brukervennlighet, perfekte oppvaskresultater og meget høy teknisk kvalitet.

I PREMAX CP modellene finner du, foruten alt som PROFI CN serien kan tilby, alltid den siste og mest avanserte teknologien. På kjøpet får du de aller laveste forbruksverdiene kombinert med den høyeste kapasiteten.

les mer
Smak 2014 Storkjøkkenmesse i Oslo

Smak 2014 Storkjøkkenmesse i Oslo (23-01-2014)

 Velkommen til Smak 2014 den 4.-7. februar 2014

Dette er Norges største storkjøkkenmesse som avholdes på Norges Varemesse i Lillestrøm rett utenfor Oslo. Smak 2014 er delt i ulike områder som mat & drikke, dagligvare, maskiner & utstyr, interiør & design, samt øl, vin & brennevin. Tema for årets messe er INNOVASJON, og de nyeste produkter og tjenester innen hvert av områdene vil bli vist. Det er også et omfattende og interessant konkurranse- og seminarprogram. Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) vil i samarbeid med leverandøren Smart Tech vise den nye bransjeløsningen for elektronisk lagring av produkt- og servicedokumentasjon som gir tilgang for brukere og servicepersonell ved bruk av QR-koder og en smarttelefon, nettbrett eller med PC og webleser.     

les mer
Hobart fikk toppkarakter i tysk markedsundersøkelse

Hobart fikk toppkarakter i tysk markedsundersøkelse (23-01-2014)

I det tyske bransjemagasinet Allgemeine Hotel und Gastonomie-Zeitungs årlige kundeundersøkelse "BestMarke 2013" utnevntes Hobart - verdens ledende produsent av profesjonelle oppvaskmaskiner - til den beste produsenten i 2013.

les mer
Hobart båndoppvaskmaskiner i norske sykehus

Hobart båndoppvaskmaskiner i norske sykehus (23-01-2014)

Hobart Norge har levert praktisk talt alle båndtunnelmaskiner som er installert i norske sykehus i de siste årene. Referanselisten begynner å bli lang.

Vår siste leveranse, en Hobart FTN maskin med steamoppvarming, ble montert på Diakonhjemmets Sykehus i Oslo og tatt i bruk i uke 3 -2014. Oppvaskavdelingen skulle renoveres og den eksisterende Hobart FTN båndoppvaskmaskinen måtte demonteres og flyttes. Denne maskinen har vært i drift siden april 2002, og sykehuset vurderte fortsatt bruk for å redusere investeringskostnadene. Det ble til slutt bestemt å investere i en ny Hobart FTN maskin med ASR (Automatic Soil Remover) som har betydelig lavere driftskostnader enn den gamle maskinen.

les mer
Generasjon 2013 Hobart underbenk oppvaskmaskiner

Generasjon 2013 Hobart underbenk oppvaskmaskiner (09-10-2013)

Høsten 2013 lanserer Hobart Norge en ny generasjon underbenk oppvaskmaskiner

Modellutvalget vil fortsatt være de samme som før - men de har fått en del nye egenskaper som kommer kundene til gode. Den nye A-serien gir deg som bruker øket verdi for din investering!

les mer
Vi har styrket vår serviceavdeling på Østlandet!

Vi har styrket vår serviceavdeling på Østlandet! (16-05-2012)

Vi har styrket vår serviceavdeling på Østlandet! Hobart Norge har ansatt en ny servicetekniker og med dette økt kapasiteten vår.

les mer
Hobart Norge