Hobart lanserer en ny generasjon glass- og underbenkoppvaskmaskiner

Hobart lanserer en ny generasjon glass- og underbenkoppvaskmaskiner

Teknologien i oppvaskmaskiner er avgjørende når det kommer til miljøpåvirkning. Noen tror at alle oppvaskmaskiner er like og at det kun er et spørsmål om pris. Forskjellen er stor og noen få produsenter, med Hobart i spissen, satser ekstremt mye på miljø- og holdbarhetsaspekter. Idag påvirker økologi fremfor allt din økonomi! Hobarts oppvaskmaskiner har for eksempel et patentert filtersystem som reduserer det totale vannforbruket betydelig, hvilket igjen reduserer kjemi- og strømforbruket.

Tenk at det er alltid mest økonomisk å velge en oppvaskmaskin med det laveste vann-, energi- og kjemikalieforbruk og den største driftsikkerhet. God service har også betydning for at du skal få et stort utbytte av din investering.

Når man velger en oppvaskmaskin er det viktigt å tenke på:

• Brukervennlighet som enknapps-kontroll og berøringsskjerm med tekst.

• Visning av temperaturer og driftsinformasjon i valgfritt språk

• Antall oppvaskprogrammer

• Hygiene- og rengjøringsprogrammer

• Lang holdbarhet, lave driftskostnader og stor driftsikkerhet

PROFI-serien er brukervennlige og pålitlige oppvaskmaskiner for alle typer av restauranter, bistros, kaféer, mindre personalkantiner, forsamlingslokaler, etc.

PREMAX-serien er de absolutt beste oppvaskmaskinene for profesjonelle brukere med ennå høyere krav. Minimale driftskostnader og imponerende brukervennlighet kombinert med maksimal ytelse. PREMAX består av de mest økonomiske og innovative oppvaskmaskinene på markedet. Serien inneholder de siste nyhetene og innovasjonene for både miljø og økonomi. Utover funksjonene i PROFI-serien har PREMAX unike produktegenskaper og er det beste produktet uten konkurrense på markedet.


For mer informasjon: Ring oss på telefon 67 10 98 00 eller send epost: post@hobart.noMiljøfyrtårnbedrift   Hobart Norge er en Miljøfyrtårnbedrift     EE-avfallsbehandling med   Hobart EE-avfallsbehandler med Renas    

 Medlem av   Hobart Norge er medlem av BFSN   og   Hobart Norge tar miljøansvar med Grønt Punkt


website Hobart Belgium   website Hobart Denmark   website Hobart Sweden   Website Hobart Nederland


Tel. 67 10 98 00 - post@hobart.no - siste oppdatering 07.01.2019 - Copyright 2010

Hobart Norge